Posted on Leave a comment

5 redenen om dit jaar je kerstpakketten online te kopen

Ben jij degene die de kerstpakketten mag verzorgen dit jaar? Dan ben je je nu misschien al aan het afvragen hoe je er weer iets speciaals van kunt maken. In Nederland wordt er nog steeds veel waarde gehecht aan het kerstpakket en gebruiken werknemers het als een indicator van hoeveel hun inzet gewaardeerd wordt door het bedrijf. Je wilt een geschenk uitkiezen dat motiveert, dat je personeel blij maakt om voor je te werken en waar ze nog vele weken over praten. Hier vind je 5 redenen om je kerstpakketten online te kopen dit jaar.

 

  1. Kerstpakketten zijn goedkoper online

Als je je kerstpakketten bij een webwinkel bestelt, dan betaal je minder. Je kunt voor hetzelfde budget dus een groter pakket uitkiezen of besluiten om dit jaar geld te besparen. De kwaliteit van de pakketten is niet minder, want dat is niet de reden waarom ze goedkoper zijn. Het onderhoud van een webwinkel is veel goedkoper en daarom kunnen de prijzen naar beneden. Je beperkte budget is dus geen belemmering meer.

 

  1. Je ontwijkt de drukte

Kerstpakketten zijn uiteraard een zeer seizoensgebonden product. Er is één maand per jaar interesse en dat meestal op het laatste moment. Dat betekent grote druktes bij de winkels, uitverkochte producten, wachtrijen, een gebrek aan parkeerplaatsen en vooral veel irritatie. Door je kerstpakketten online te kopen ontwijk je deze drukte volledig. De winkel is altijd open, je hoeft er niet persoonlijk naartoe en andere mensen kom je er niet tegen. Je kiest je pakketten uit in alle rust, zonder dat andere mensen voor stress zorgen.

 

  1. Een groot assortiment

Het assortiment kerstpakketten is bij online winkels enorm. Je kunt rekenen op honderden opties en soms zelfs meer dan duizend. Dit assortiment bekijk je gemakkelijk als je gebruik maakt van de filters. Je maakt een selectie van de pakketten die passen binnen jouw eisen en dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker.

 

  1. Verscheidene thema’s om uit te kiezen

Als je wilt dat je kerstpakketten een boodschap uitdraagt, dan kun je daar een thema bij uitkiezen. En een pakket met een boodschap wekt direct positieve gevoelens op. Je kunt laten zien dat je de inzet van je werknemers waardeert, zonder dat je het hoeft te vertellen. Neem een belangrijke gebeurtenis voor het bedrijf waar iedereen aan heeft bijgedragen, bijvoorbeeld de opening van een winkel in België. Kies voor een thema dat daarbij aansluit (een Belgisch pakket in dit geval) en iedereen begrijpt wat je met het pakket wilt zeggen.

 

  1. Alternatieven worden ook aangeboden

Zie je in het enorme aanbod toch niet wat je zoekt, dan kun je bij veel kerstpakketten webwinkels ook een puntenkaart bestellen. Je personeel bepaalt dan zelf wat ze willen hebben, als een waar keuzekado. Een andere optie die wel eens wordt aangeboden is een verrassingsdoos, waarvan niemand weet wat erin zit. En plaats je een grote bestelling? Dan kun je om maatwerk vragen en je kerstpakket zelf samenstellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *