Posted on Leave a comment

Hoe maak je een trouwkaart: 9 superleuke ideeën

De grote dag komt eraan! Je vriend of geliefde gaat trouwen en je wilt een kaart maken die hem of haar echt zal verbazen. Nou, je hebt geluk! Wij hebben 9 superleuke ideeën voor het maken van de perfecte trouwkaart. Of je nu iets eenvoudigs wilt maken of helemaal los wilt gaan met een meesterwerk, wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. Dus ga creatief aan de slag en knutsel vandaag nog!

Hier zijn de negen ideeën:

1. Neem een cardstock dat extra dik is, minstens 140 pond. Dit maakt je kaart duurzamer en luxueuzer. Je kunt dit soort papier in elke hobbywinkel vinden.

2. Zorg voor een bijpassende mooie envelop! Je wilt toch niet dat je mooie kaart verloren gaan in een zee van witte enveloppen. Zoek een envelop die echt in het oog springt.

3. Gebruik mooi lint om de kaart dicht te binden. Dit is een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen, en het zal de ontvanger een extra speciaal gevoel geven.

4.: Voeg wat bling toe! Glitters, lovertjes, of zelfs strassteentjes zijn goed. Met een beetje glinstering kom je al een heel eind.

5. Gebruik mooie lettertypes om de huwelijksdetails uit te schrijven. Dit is een geweldige manier om de kaart er eleganter en stijlvoller uit te laten zien.

6. Voeg een foto van het gelukkige paar toe. Een recente verlovingsfoto of zelfs eeneen jeugdfoto zou perfect zijn.

7. Maak een collage van foto’s uit het leven van het stel samen. Dit is een geweldige manier om te laten zien hoeveel je om hen geeft en het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

8. Schrijf een hartverwarmende boodschap uit. Dit is je kans om echt uit te hoe blij je bent met elkaar bent.

9. Blijf bij een thema! Als het koppel een specifieke stijl heeft, probeer die dan in je kaart te verwerken. Als ze bijvoorbeeld van vintage dingen houden, gebruik dan wat ouderwets papier of versieringen.

We hopen dat je van deze ideeën genoten! Als je zelf nog leuke ideeën hebt laat deze achter in de comments!

Bron: stijlvolletrouwkaarten.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *