Posted on Leave a comment

Bekers in verschillende soorten en maten als cadeau

Het valt niet te ontkennen dat een goede kop of mok je ochtendkoffie zoveel beter kan maken. Maar met zo veel verschillende soorten en stijlen kopjes en mokken op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de beste kopjes en mokken voor elke gelegenheid! Of je nu op zoek bent naar een reisbeker om mee te nemen voor onderweg, of een nieuwe mok om jouw persoonlijkheid te laten zien, wij hebben het voor je geregeld. Lees verder voor onze topkeuzes!

Reisbeker

Als je op zoek bent naar een reisbeker die je koffie urenlang warm (of koud) houdt, raden wij de Contigo Autoseal West Loop Travel Mug aan. Deze mok is lek- en morsbestendig, zodat je je onderweg geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. En, hij is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en ontwerpen die bij uw stijl passen.

Stijlvol en functioneel

Als je op zoek bent naar een mok die zowel stijlvol als functioneel is, raden wij je de Ember Ceramic Mug aan. Deze mok houdt de koffie op de perfecte temperatuur vanaf de eerste slok tot de laatste druppel. Bovendien heeft hij een gestroomlijnd ontwerp dat op elk bureau of aanrecht past.

 

Als je op zoek bent naar een mok die zowel uniek als praktisch is, raden wij je de S’well Stainless Steel Water Bottle aan. Deze fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat je er een kunt vinden die bij jouw stijl past. Bovendien houdt hij de drankjes urenlang warm of koud.

Als je de mok nog unieker wilt maken kun je ook nadenken over het idee van mokken bedrukken. Dan kan er een persoonlijke boodschap op en is het ook duidelijk dat het jouw mok is. Kijk voor meer informatie op bedrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *