Feest Start.nl
Dť start voor elk feest
Feest Start.nl


 

 

 


Familiefeesten

   
Familie en kinderen arrangementen
Beleef de tijd van uw leven en trek er gezellig op uit met de familie. De echte pret begint hier al. Snuffel samen met het hele gezin door de diverse feestideeŽn die wij aanbieden. Van een ontspannend bezoek aan Burgers' Zoo op de Veluwe, spannende avonturen beleven bij de Efteling en ook nog eens overnachten in dit nieuwe hotel tot een bezoek aan een speelparadijs waar de kids zich helemaal uit kunnen leven. Met het hele gezin beleeft u de mooiste tijd. lees meer..
Familie feestarrangement
   
   
Piratenbuffet voor de hele familie
De Scheepskajuit organiseert iedere zaterdag en zondag een geweldig Piratenbuffet dat een waar feest is voor jong en oud. Dit arrangement is dus ideaal voor een familie- of kinderfeest. De allerkleinste onder ons kunnen tijdens het buffet naar hartenlust spelen in Kids City, dansen in de Kids-disco of genieten van een filmpje in onze Kids-bioscoop.

   
   
Jami Recreatie
Jami Recreatie is het hele jaar geopend voor het perfecte familiefeest! Geschikt voor roelstoelgangers, 1,5 ha groot, veel groenen vele sport en spel onderdelen. Wij hebben drie binnenlocaties die veel privacy bieden en zeer veilig zijn voor kinderen. Voor groepen van 15 tot 250 personen. Heerlijke buffetten en een sublieme prijs/kwaliteit verhouding!
Familiefeestje

 

Overige feesten en uitjes

         
Kinderfeestje

  Vrijgezellenfeest
  Huwelijksfeest
         
         
Bedrijfsfeest

  Familiefeest
  Themafeest
         
         
Verjaardagsfeest

  Sportief
  Creatief
         

Overzicht per provincie
         
Groningen   Friesland   Drenthe
   
         
Gelderland   Overijssel   Flevoland
         
         
Noord Holland   Zuid Holland   Utrecht
         
         
Zeeland   Noord Brabant   Limburg