Feest Start.nl
Dé start voor elk feest
Feest Start.nl


 

 

 


Creatief

   
Creatieve kinderfeestjes
Compleet overzicht van vele kinderfeestjes door heel Nederland. De kinderen kunnen hun creativiteit volledig kwijt samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hier staat de fantasie en creativiteit van de kinderen staat centraal. Organiseer eens een originele kinderverjaardag met kaarsen maken, schilderen of maak de mooiste creaties met leuke stoffen, verf, kralen, glitters, veren en andere materialen.
Creatieve kinderfeestjes
   
   
Creatieve workshops
Creatief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops! Het aanbod varieert van een gezellige mozaïekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen!

Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw collega's, kinderuitje of vrijgezellenuitje neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!
Creatieve workshops
   
   
Creatieve workshops bij de Kunstpraktijk
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. Tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding kunt u bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc. In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.
Creatieve workshops
   
   
Kinderfeest start
Wilt u een creatief kinderfeest organiseren? Via het zorgvuldig geselecteerde aanbod vindt u op eenvoudige wijze tips en adressen voor een creatief kinderfeest. Deze kinderfeest site biedt u een compleet overzicht van aanbieders in de categorie creatief kinderfeest in Nederland. Kijk, vergelijk en vind nu aanbieders voor een creatief kinderfeest bij u in de buurt!
Kinderfeest start

Overige feesten en uitjes

         
Kinderfeestje

  Vrijgezellenfeest
  Huwelijksfeest
         
         
Bedrijfsfeest

  Familiefeest
  Themafeest
         
         
Verjaardagsfeest

  Sportief
  Creatief
         

Overzicht per provincie
         
Groningen   Friesland   Drenthe
   
         
Gelderland   Overijssel   Flevoland
         
         
Noord Holland   Zuid Holland   Utrecht
         
         
Zeeland   Noord Brabant   Limburg